McArthurGlen

Privatlivs-, cookie- og wi-fi-politik

Hos McArthurGlen tager vi beskyttelsen af dine oplysninger alvorligt.  Vi forstår, at når du giver os dine personoplysninger – enten via vores website, ved at bruge vores wi-fi eller vores salgscentre – betror du os dine oplysninger. 

Vi har udarbejdet denne politik for at give dig fuld synlighed over de oplysninger, vi indsamler fra dig, hvor vi indsamler dem, og hvordan vi bruger dem.  Vi skal også sikre os, at du forstår de rettigheder, du har til dine personoplysninger, herunder din ret til at få indsigt i oplysningerne, hvordan du kan rette dem, og om nødvendigt, hvordan du kan slette dem. 

Hvis du ønsker at vide mere om de oplysninger, vi har om dig, herunder dine rettigheder, bedes du klikke på nedenstående afsnit:  

 

Dette website ("website") kontrolleres og drives af McArthurGlen UK Limited (i denne privatlivspolitik benævnt "McArthurGlen", "vi", "os" eller "vores"). 

McArthurGlen udvikler og administrerer designeroutletcentre i hele Storbritannien og Europa.  Vi samarbejder med andre koncernselskaber om at levere serviceydelser til disse centre samt øge og forbedre din oplevelse af centrene og dette website.

Privatlivspolitikken ("politik") beskriver, hvilke personoplysninger vi og vores koncernselskaber indsamler og registrerer om dig, og hvad vi gør med oplysningerne, herunder når du besøger websitet. Den giver en beskrivelse af dine databeskyttelsesrettigheder, herunder din ret til at gøre indsigelse mod noget af den behandling, vi udfører. Politikken forklarer også, hvilke personoplysninger vi indsamler og registrerer på computerne og enhederne i vores centre og i visse tilfælde offline, og hvad vi gør med oplysningerne. I bilaget til politikken finder du yderligere oplysninger, som specifikt vedrører de personoplysninger, vi indsamler og registrerer, når du bruger en wi-fi-tjeneste, som vi stiller til rådighed, og via vores koncernselskaber ("wi-fi-bilag").  Læs venligst politikken omhyggeligt.

I denne politik forstås ved: "koncernselskab": vores moderselskab og alle dets datterselskaber, herunder os. Det omfatter vores datteradministrationsselskaber, der har aktiviteter på hver af vores lokaliteter. Du kan se en liste over disse koncernselskaber, og hvor de er placeret, sidst i politikken. Vi kan ændre denne liste løbende; "centerejer": ejeren af et af designeroutletcentrene, som vi administrerer ("center").

 

Vi indsamler, modtager, gemmer og behandler følgende oplysninger om dig:

  • oplysninger, som du giver os via websitet, herunder de oplysninger, du angiver, når du registrerer dig på websitet (f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og fødselsdato), tilmelder dig vores Privilege Club (vores eksklusive klub, som du kan melde dig ind i for at få de seneste nyheder, oplysninger om arrangementer og tilbud), køber et gavekort, deltager i konkurrencer eller udfylder spørgeundersøgelser
  • oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig direkte markedsføring
  • oplysninger om din computer og dine besøg på og brug af websitet, f.eks. Internet Protocol (IP)-adresser, dato og tidspunkt, hvor du besøgte websitet, internetbrowsertypen og computerens styresystem, henvisningskilde, besøgets varighed, sidevisninger og navigationsstier på websitet
  • oplysninger vedrørende køb, du foretager via vores website (f.eks. gavekort) eller andre transaktioner, som du foretager via vores website (herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, kortoplysninger og transaktionshistorik)
  • oplysninger, der fremgår af eller vedrører meddelelser, som du sender os eller sender via vores website (herunder meddelelsens indhold og metadata i forbindelse med meddelelsen)
  • oplysninger, vi får fra private sociale medieselskaber (se også Sociale medier nedenfor) inkl. selskaber uden for EU, om dine interesser og præferencer
  • oplysninger, som fremgår af afsnittet "Cookies og lignende teknologier" nedenfor
  • oplysninger indsamlet gennem transaktioner eller interaktioner offline eller på computere eller enheder i vores centre, herunder oplysninger, du giver, når du tilmelder dig vores Privilege Club, når du køber gavekort, udfylder spørgeundersøgelser, deltager i konkurrencer og bruger computere og enheder i vores centre
  • oplysninger beskrevet i wi-fi-bilaget.

 

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

  • for at administrere vores website, aktiviteter og centrene
  • for at gøre dig i stand til at bruge de produkter og serviceydelser, der er tilgængelige på vores website, eller på anden måde gjort tilgængelige offline eller på vores computere og enheder i vores centre
  • for at levere og administrere vores Privilege Club
  • for at administrere og afholde konkurrencer eller tilbud
  • for at bekræfte bestillinger og udføre bestillinger afgivet på vores website
  • for at svare på dine spørgsmål eller anmodninger om yderligere oplysninger og kommunikere med dig om websitet og centrene
  • for at give dig information, som du specifikt har bedt om, eller som vi har spurgt, om du gerne vil modtage.
  • til intern undersøgelse og analyse, så vi kan se, hvordan vores website og centrenes og/eller vores koncernselskabers produkter og serviceydelser bliver brugt, og for at forstå, hvordan vi kan forbedre vores website og centrenes og/eller koncernselskabernes produkter og serviceydelser, og for at fastlægge vores og vores koncernselskabers markedsføringsstrategier
  • for at håndtere forespørgsler og klager, som vi har modtaget fra eller om dig, der vedrører os, vores website og centrene
  • for at beskytte vores website og systemer og forhindre svindel
  • for at opfylde retskrav, tilsynsmæssige krav og krav om overholdelse, hvor det er relevant
  • for at indgive, udøve og forsvare retskrav, hvor det er relevant
  • for at overvåge og analysere brugen af en konto for at forhindre, undersøge og/eller rapportere sikkerhedshændelser eller kriminalitet
  • for at kontrollere overholdelse af de vilkår og betingelser, der gælder for brugen af vores website og computere og enheder i centre
  • for at beskytte vores, koncernselskabernes, vores kunders, centerejeres og andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed
  • for at kende dine interesser og præferencer, så vi kan skræddersy det indhold, de tilbud og kampagner, vi lancerer på vores website, så de bedre matcher dine interesser og præferencer – se også vores politik om cookies
  • for at kende og identificere vores kundekreds' karakteristiske egenskaber med henblik på at få indsigt og derved bedre kunne målrette vores annoncer (f.eks. nå ud til en lignende demografi på sociale medier)
  • til de formål beskrevet i wi-fi-bilaget.

Vi vil også løbende informere dig om andre produkter og/eller serviceydelser, som vi tilbyder, og som vi mener kan være af interesse for dig, via e-mail/telefon/sms/post, hvor loven tillader det (dette kan kræve, at vi skal have dit samtykke). Du kan til enhver tid framelde dig i selve meddelelserne, men du kan også sende en e-mail til preferences@mcarthurglen.com og oplyse, at du ikke ønsker at modtage direkte markedsføringsmateriale fra os.

Vi kan kombinere de oplysninger, vi indsamler om dig via transaktioner eller interaktioner offline eller på terminalerne i vores centre eller vores e-mail og sms-meddelelser, med den kundeprofil, vi har på dig, for at skræddersy vores efterfølgende meddelelser og kommunikationskanaler, så vi bedre kan matche dine interesser og præferencer og give dig en bedre kundeoplevelse.

 

Vi bruger også personoplysninger, som vi får fra sociale mediers websteder online, herunder Facebook, Instagram, Twitter, YouTube og TripAdvisor til brug for vores (og vores virksomheders) analyser. Når det er hensigtsmæssigt og i overensstemmelse med deres egne politikker, kan vi matche oplysninger fra disse websteder for at bedre at forstå og forbedre vores kunders oplevelse. Dette omfatter opslag eller andre oplysninger, der er gjort offentlige eller tilgængelige for os, når du bruger hashtags eller tags, der relaterer sig til os, vores koncernselskaber, vores aktiviteter, centerejerne, centrene og vores branche. Oplysninger fra disse websteder kan omfatte oplysninger, som kan have været placeret uden for EU.

Vi videregiver eller overfører personoplysninger til andre parter som følger:

  • til et koncernselskab til brug for de formål, der er beskrevet i denne politik, herunder de brugsformål, der er beskrevet ovenfor (du kan se en liste over vores koncernselskaber, og hvor de er placeret, sidst i denne politik)
  • til tredjepartsserviceudbydere, som udfører funktioner på vores vegne i forbindelse med websitet og de formål, der er beskrevet i denne politik (f.eks. websitehosting, udbydere af social medieanalyse, serviceudbydere af markedsføring pr. e-mail, dataanalytikere, websiteudviklere)
  • medieagenturer og deres annoncepartnere for at kunne køre målrettede markedsføringskampagner som beskrevet ovenfor
  • hvis vi har pligt til at videregive eller dele dine personoplysninger for at overholde juridiske forpligtelser eller for at håndhæve eller gøre vores vilkår og betingelser eller andre aftaler gældende eller for at beskytte McArthurGlens, koncernselskabernes, vores kunders eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed
  • til statslige myndigheder og til andre tredjeparter, når vi over for statslige og lovudøvende myndigheder har pligt til det, eller loven på anden vis kræver eller tillader det, herunder men ikke begrænset til at reagere på retsafgørelser og stævninger. Vi videregiver også brugeroplysninger, når vi har grund til at tro, at en bruger er til skade for eller griber ind i vores rettigheder eller ejendom, over for andre brugere af vores website, eller over for andre, som kan lide skade af sådanne aktiviteter. Derudover imødekommer vi forespørgsler fra lovudøvende myndigheder og andre tredjeparter for at håndhæve love, intellektuelle ejendomsrettigheder og andre rettigheder
  • til sælgere eller købere som led i et salg eller en fusion af vores virksomhed eller aktiver
  • i overensstemmelse med og i den udstrækning databeskyttelsesforordningen tillader det, til en relevant centerejer eller et af dennes koncernselskaber eller til købere som led i et salg eller en fusion af en centerejer eller center.  Hvis et af vores koncernselskaber ophører med at være administrator for et designeroutletcenter, er vi derudover nødt til at overføre dine personoplysninger til centerejeren eller den afløsende administrator for at sikre kontinuiteten for vores eller vores relevante koncernselskabs produkter og serviceydelser
  • som beskrevet i wi-fi-bilaget.

Derudover videregiver vi dine personoplysninger med dit samtykke, såfremt loven kræver dette, til nøje udvalgte tredjeparter, så de kan sende dig information om særlige kampagner og tilbud.

Vi videregiver også oplysninger om besøgende på websitet i anonym eller aggregeret form til tredjeparter, herunder annoncører, forretningspartnere og sponsorer, for at forstå kundetrends og mønstre samt administrere og forbedre vores forretningsforhold.

Hvis du gerne vil have en liste over de tredjeparter, som vi videregiver personoplysninger til, kan du kontakte Savannah Christensen, Data Protection Officer, compliance.officer@mcarthurglen.com.

 

Vi har forpligtet os til at sikre, at dit privatlivs fred er beskyttet. Det er vores mål at være så åben og gennemsigtig som muligt omkring de oplysninger, vi indsamler, når du besøger vores website, herunder brugen af "cookies". 

Dette afsnit forklarer, hvad cookies er, og hvordan vi bruger dem. Det forklarer også de forskellige typer cookies, vi bruger, og hvordan du kan ændre eller slette dem. Vi håber, at det hjælper dig med at forstå og være mere tryg omkring vores brug af cookies. Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte Savannah Christensen, Data Protection Officer, compliance.officer@mcarthurglen.com.

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker information, der sendes fra en webserver til en anden webserver, således at webserveren kan identificere browseren på hver enkelt side. 

Vi bruger også andre sporingsteknologier, som ligner cookies.  Disse kan omfatte pixeltags og sporing af URL'er.  Alle disse teknologier benævnes under ét "cookies" i denne cookiepolitik.

Hvordan bruger vi cookies?

De typer cookies, vi bruger på vores website, og de formål de bruges til, er beskrevet nedenfor.  Bemærk, at de cookies, vi bruger, kan ændre sig, og at vi bestræber os på at holde vores liste over cookies opdateret.

  • Strengt nødvendige cookies: Disse cookies er vigtige, for at du kan bevæge dig rundt på vores website og bruge dets funktioner, f.eks. få adgang til sikre områder på vores website. Uden disse cookies kan de serviceydelser på vores website, som du ønsker adgang til, ikke leveres.
  • Analyse-/performancecookies Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores website, f.eks. hvilke sider du besøger hyppigst, og om du får fejlmeddelelser fra websider. Vi bruger data fra disse cookies til at hjælpe med at teste designs og sikre, at du oplever et konsekvent udseende og følelse, når du besøger websitet.  Alle oplysninger, som disse cookies indsamler, er aggregerede. De bruges kun til at forbedre, hvordan et website fungerer. 

 

Vi bruger f.eks. Google Analytics til anonymt at spore websitebrug og -aktivitet. Google Analytics er en webanalysetjeneste, der leveres af Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruger "cookies", som er tekstfiler placeret på din computer, til hjælp for en websiteanalyse af, hvordan brugere bruger websitet. Den information, som cookien genererer om din brug af websitet (herunder din IP-adresse), overføres til og lagres af Google på servere i USA. Hvis IP-anonymiseringen aktiveres, afkorter/anonymiserer Google den sidste oktet af IP-adressen for medlemsstater i EU samt for andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i exceptionelle tilfælde sendes den fulde IP-adresse til og forkortes af Google-servere i USA. Google vil på vegne af udbyderen af websitet bruge disse oplysninger til at vurdere din brug af websitet, udarbejde rapporter om websiteaktivitet for websiteoperatører og levere andre serviceydelser, der relaterer sig til websiteaktivitet og internetbrug til udbyderen af websitet. Google knytter ikke din IP-adresse sammen med andre data, som Google er i besiddelse af. Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de pågældende indstillinger i din browser. Du bør dog være klar over, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke udnytte websitets fulde funktionalitet.  Du kan endvidere forhindre Google i at indsamle og bruge data (cookies og IP-adresse) ved at downloade og installere en browser-plug-in, som er tilgængelig på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Du kan afvise brugen af Google Analytics ved at klikke på følgende link. Der placeres en fravalgs-cookie på computeren, som forhindrer indsamling af dine data fremover, når du besøger websitet. <a href=“javascript:gaOptout()“>Slå Google Analytics fra</a>.

Yderligere oplysninger om vilkår og betingelser for brug og beskyttelse af data kan ses på http://www.google.com/analytics/terms/gb.html eller på https://www.google.de/intl/en_uk/policies/. Bemærk, at på dette website er Google Analytics-kode suppleret med "anonymizeIp" for at sikre en anonymiseret indsamling af IP-adresser (såkaldt IP-maskering).

 

  • Funktionelle cookies: Disse cookies gør det muligt for vores website at huske de valg, du foretager (f.eks. dit brugernavn, sprog eller det område, du befinder dig i) og levere forbedret og mere personligt indhold. Disse cookies kan også bruges til at huske det, hvis du ændrer tekststørrelse, skrifttyper og andre dele af websider, som du kan tilpasse. De kan også bruges til at levere serviceydelser, du har bedt om, f.eks. se en video eller kommentere. Desuden kan disse cookies bruges til, at en valgfri serviceydelse kan fungere, f.eks. tilbyde en livechat-session.  Den information, disse cookies indsamler, kan være anonymiseret, og de kan ikke spore din browseraktivitet på andre websites.
  • Målrettede cookies: Disse cookies bruges til at levere reklamer, der er mere relevante for dig og dine interesser. De bruges også til at begrænse det antal gange, du ser en reklame, samt som hjælp til at måle reklamekampagnens effektivitet. De placeres normalt af reklamenetværk med websiteoperatørens tilladelse. De husker, at du har besøgt et website, og denne oplysning deles med andre organisationer såsom annoncører. Ret ofte vil målrettede cookies eller reklamecookies være knyttet til den websitefunktionalitet, som den anden organisation har leveret.
  • Sociale medier-cookies: Disse cookies gør det muligt for dig at dele, hvad du har lavet på vores website, på sociale medier som Facebook og Twitter. Disse cookies ligger uden for vores kontrol.  Vi henviser til de respektive privatlivspolitikker for, hvordan deres cookies fungerer.
  • Pixeltags: Også kendt som en usynlig GIF eller webbeacon. Disse er usynlige tags, der placeres på visse sider af vores website, men ikke på din computer. Når du besøger disse sider, genererer pixeltags en generisk besked om besøget. De fungerer normalt sammen med cookies og registrerer, når du besøger en bestemt side på en bestemt enhed. Hvis du slår cookies fra, registrerer det pågældende pixeltag et anonymt besøg på websitet.
  • Sporing af URL'er: Disse bruges til at bestemme, fra hvilket henvisende website vores website er tilgået.

 

Vi skal bruge dit samtykke for at bruge visse cookies. Du kan give os dit samtykke enten ved at lukke det cookie-banner, der vises på vores websites landingsside, eller ved at browse på websitet uden for cookie-banneret og klikke på et vilkårligt element på websitet. Bemærk, at vi sporer dit samtykke ved hjælp af en teknisk cookie; derfor vil du få cookie-banneret at se endnu en gang, hvis du sletter cookies, der er lagret på dine enheder. 

 

Hvis du slet ikke vil tillade cookies, eller kun ønsker at tillade brugen af visse cookies, henvises du til din browsers indstillinger. Du kan også bruge dine browserindstillinger til når som helst at trække dit samtykke til vores brug af cookies tilbage og slette cookies, der allerede er placeret. Bemærk, at du muligvis ikke kan tilgå visse områder eller funktioner på vores website, hvis du sletter vores cookies eller deaktiverer fremtidige cookies.

 

Du kan læse mere om cookies på: www.allaboutcookies.org eller se www.youronlinechoices.eu, som indeholder yderligere oplysninger om adfærdsbaserede reklamer og privatliv online.

 

Vi tager rimelige skridt til at beskytte dine personoplysninger, når du besøger og bruger websitet, og til at beskytte sådanne oplysninger mod tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse, ændring eller ødelæggelse. Desværre kan ingen dataoverførsel garanteres at være 100 % sikker. Som følge heraf kan vi ikke garantere sikkerheden for de oplysninger, du giver os, og du giver os dem for egen risiko.

Du forstår og anerkender, at når du bruger dette website, indsamler og bruger vi personoplysninger i Storbritannien.  Vi overfører personoplysninger til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") til vores koncernselskaber og til tredjeparter, herunder lande, som har andre databeskyttelsesstandarder end dem, der gælder i EØS. Vores koncernselskabers placeringer fremgår af afsnittet "Vores koncernselskaber" nedenfor. Nogle af vores serviceudbydere er placeret i Australien og Canada.

Når serviceudbydere behandler dine personoplysninger i lande, der vurderes som passende af Europa-Kommissionen, har vi tillid til Europa-Kommissionens beslutning, for så vidt angår beskyttelsen af dine personoplysninger.

For overførsler til koncernselskaber og serviceudbydere uden for EØS bruger vi standardkontraktbestemmelser eller har tillid til en serviceudbyders certificering for værn af privatlivets fred eller en serviceudbyders virksomhedsregler (godkendt af EU-databeskyttelsesmyndighed), som er indført for at beskytte dine personoplysninger. Du har ret til at bede os om en kopi af standardkontraktbestemmelserne eller en kopi af andre anvendte metoder (ved at kontakte os som angivet nedenfor). 

 

Vi gemmer personoplysninger, der bruges til at sende dig direkte markedsføringsmateriale, så længe vi må sende det lovligt til dig. Når vi ikke længere har grund til at sende dig markedsføringsmateriale (f.eks. fordi du fravælger det), eller når de oplysninger, vi har, ikke længere er opdaterede (f.eks. hvis den e-mailadresse, vi har, er ugyldig), sletter vi de personoplysninger, vi har om dig, fra vores markedsføringsdatabase, men vi gemmer nogle oplysninger på en "undertrykkelsesliste" på løbende basis, så vi kan administrere dine præferencer fremadrettet.

Personoplysninger, der er givet i forbindelse med konkurrencer, eller til behandling af gavekort, slettes med jævne mellemrum.

 

Vi behandler dine personoplysninger med dit samtykke, når du har samtykket i, at vi må placere cookies, når du har samtykket i at modtage direkte markedsføringsmateriale eller ved andre lejligheder, hvor vi beder om dit samtykke, med henblik på det formål, som vi redegør for på det tidspunkt. Når vi behandler personoplysninger baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage (uden at det berører lovligheden af den behandling, der er sket på grundlag af samtykke, før samtykket blev trukket tilbage).

Vi behandler dine personoplysninger, når vi er pålagt det ved lov, herunder besvarelse af anmodninger fra statslige myndigheder eller lovudøvende myndigheder i forbindelse med undersøgelser eller retskendelser.

Vi behandler dine personoplysninger, når det er nødvendigt for opfyldelsen af en kontrakt, som du er en part af, eller for at tage skridt på din anmodning før indgåelse af en kontrakt. Dette gælder altid, når vi udbyder og leverer produkter og serviceydelser til dig i henhold til en kontrakt, som f.eks. når du køber et gavekort, registrerer dig på websitet eller deltager i en konkurrence.  Hvis du ikke giver os de personoplysninger, som vi har brug for for at kunne udbyde eller levere serviceydelsen, kan vi ikke udbyde eller levere serviceydelser til dig.

Vi behandler også dine personoplysninger, når det er nødvendigt af hensyn til vores legitime interesse eller en tredjeparts legitime interesse (når disse interesser ikke skal tilsidesættes til fordel for dine databeskyttelsesrettigheder).  

 

Du kan bede os om en kopi af dine oplysninger, hvor det er relevant, for at rette dem, slette dem eller overføre dem til andre organisationer på din anmodning. Du har også ret til at gøre indsigelse mod visse former for behandling og til at trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage, hvor vi har bedt om dit samtykke. Når vi behandler dine personoplysninger, fordi vi har en legitim interesse i det (som forklaret ovenfor), har du også ret til at gøre indsigelse mod dette. Disse rettigheder kan være begrænsede i nogle situationer – f.eks. hvor vi kan påvise, at vi er pålagt et retskrav om at behandle dine personoplysninger.

Vi håber, at vi kan svare tilfredsstillende på spørgsmål, som du måtte have om den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Hvis du oplever, at problemer ikke rettes, har du også ret til at klage til databeskyttelsesmyndigheder. Du kan indgive klagen i det medlemsland, hvor du har bopæl, arbejdssted, eller hvor den påståede overtrædelse af databeskyttelsesloven skete.

For at beskytte dit privatliv og sikkerhed tager vi rimelige skridt til at kontrollere din identitet, når vi behandler anmodninger.

For så vidt angår Frankrig kan du registrere dig på Bloctel-frameldingslisten, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet pr. telefon (du kan se flere oplysninger ved at klikke her +[http://bloctel.gouv.fr]). Du har også ret til at give instrukser vedrørende administration af dine personoplysninger efter din død. 

 

Vi forbeholder os ret til at ændre denne politik løbende. Ændringer til politikken vil blive slået op på websitet. Du bør hyppigt gennemse politikken.

 

Enhedens navn

Land

Outlet Services Holdco Limited

Jersey

McArthurGlen Management Gesellschaft m.b.H.

Østrig

McArthurGlen Management (Belgium) S.P.R.L

Belgien

McArthurGlen Management Vancouver Limited

Canada

MG-RB Europe SAS

Frankrig

McArthurGlen Service GmbH

Tyskland

McArthurGlen Management Greece Designer Outlet EPE       

Grækenland

MGR Management & Retail Srl

Italien

McArthurGlen Management Spain SLU

Spanien

MGE-RB (Roermond) Management Co B.V.        

Nederlandene

MGE-RB (Rosada) Management Co B.V.      

Nederlandene

McArthurGlen UK Ltd

Storbritannien

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller anmodninger i forbindelse med dine personoplysninger eller denne politik, kan du sende os en e-mail på Dataprotection@mcarthurglen.com eller kontakte os pr. brev stilet til: Data Protection Officer, McArthurGlen UK Limited, Nations House, 3rd Floor, 103 Wigmore Street, London, W1U 1WH, United Kingdom.

Herudover kan du kontakte vores Data Protection Officer på Savannah Christensen compliance.officer@mcarthurglen.com

 

Indledning

Dette bilag til privatlivs- og cookiepolitikken ("politik") vedrører din brug af en wi-fi-tjeneste ("wi-fi- tjeneste"), som leveres af eller på vegne af McArthurGlen UK Limited (i dette wi-fi-bilag benævnt "McArthurGlen", "vi", "os" eller "vores") fra vores lokaliteter, når du har ansøgt om adgang til eller har tilgået wi-fi-tjenesten. Dette bilag sammen med politikken forklarer yderligere, hvordan vi bruger de personoplysninger, vi indsamler og genererer, når du bruger wi-fi-tjenesten.  

I bilaget har "koncernselskab" samme mening som i politikken.

Oplysninger vi indsamler

Vi indsamler, modtager, gemmer og behandler følgende oplysninger om dig:

  • oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig wi-fi-tjenesten (f.eks. navn, adresse, telefonnumre, e-mailadresse og fødselsdato)
  • oplysninger om din enhed og MAC-adresse (se yderligere oplysninger om MAC-adresser (media access control) nedenfor)
  • oplysninger om, hvornår og hvor du kan oprette forbindelse til wi-fi-tjenesten, herunder din placering og det eller de wi-fi-adgangspunkter, hvor du bruger wi-fi-tjenesten. Disse data indsamles automatisk af det trådløse adgangspunkt, medmindre din telefon/enhed er slukket, eller du har slået wi-fi fra på din telefon/enhed
  • din kontakt med os i forbindelse med wi-fi-tjenesten.

Vi indsamler dine personoplysninger fra dig selv og fra din brug af wi-fi-tjenesten, fra vores wi-fi-udbydere og fra udbydere af sociale medier, hvis du registrerer dig ved hjælp af en sociale medier-konto.

En MAC-adresse er en unik identifikator af din enhed, der fortæller os enhedens mærke, f.eks. Samsung eller Apple, men den fortæller os ikke dit navn eller telefonnummer, eller giver os adgang til nogen data på din enhed.  Hvis dine wi-fi-indstillinger på din mobilenhed er slået til, når du besøger en af vores lokaliteter (herunder parkeringsområdet, men ikke udenfor), indsamler vi automatisk MAC-adressen fra din enhed. Vi forklarer, hvordan vi bruger MAC-adresser i næste afsnit.

Brug af dine oplysninger

Udover de formål, der er beskrevet i denne politik, bruger vi dine personoplysninger til følgende formål:

  • for at levere wi-fi-tjenesten til dig, og for at du effektivt kan forbinde til wi-fi-tjenesten ved genbesøg
  • for at besvare dine spørgsmål, anmodninger om yderligere oplysninger, forespørgsler eller klager over wi-fi-tjenesten 
  • for at kommunikere oplysninger om wi-fi-tjenesten til dig, herunder ændringer til wi-fi-tjenesten
  • for at beskytte vores wi-fi-tjeneste og forhindre svindel
  • for at overvåge og analysere brugen af wi-fi-tjenesterne for at forhindre, undersøge og/eller rapportere sikkerhedshændelser eller kriminalitet
  • for at kontrollere, at de vilkår og betingelser, der gælder for brugen af wi-fi-tjenesten, er overholdt
  • til brug for undersøgelse og analyse af wi-fi-tjenesten for bedre at kunne identificere almindelige forbrugertrends, for bedre at forstå kunders og forbrugeres adfærd samt sociale adfærdsmønstre og for at forbedre vores produkter og serviceydelser. Vi leverer aggregerede statistikker om vores salg, kunder, trafikmønstre til tredjeparter til brug for analyser, men disse statistikker omfatter ikke oplysninger, der burde kunne identificere dig som person.

Vi bruger MAC-adresser til at bestemme, hvor langt du er fra de wi-fi-sensorer, der befinder sig på det sted, du besøger.  Vi aggregerer disse oplysninger til brug for rapporter over det bevægelsesmønster, som besøgende på vores lokaliteter udviser.  Vi bruger disse oplysninger til f.eks. at optimere vores lokaliteters indretning, udarbejde markedsføringskampagner, ændre personaletimer, eller måle en kampagnes virkning. Du kan til enhver tid fravælge, at dine placeringsdata bliver indsamlet ved at gå ind på http://optout.mcarthurglen.com. Med dit samtykke bruger vi dine placeringsdata for at kunne udvælge og sende dig markedsføringstilbud og underretninger, som måske vil interessere dig under dit besøg på en lokalitet.

Videregivelse af dine oplysninger

Udover de videregivelser, der er beskrevet i politikken, videregiver eller overfører vi personoplysninger til tredjepartsserviceudbydere, som udfører funktioner på vores vegne i forbindelse med wi-fi-tjenesterne og til de formål, der er beskrevet i dette bilag og politikken. Tredjepartsudbydere af analyse- og rapporteringstjenester omfatter AM Networks Ltd, 77a Cheap Street, Sherborne, Dorset, DT9 3BA; Skyfii Group Pty Ltd, Darlinghurst, New South Wales 2010, Australien; og Aislelabs Inc, 210-43 Hanna Ave, Toronto ON, M6K 1X1, Canada.

Hvis du gerne vil have en liste over de tredjeparter, som vi videregiver personoplysninger til, kan du kontakte Savannah Christensen, Data Protection Officer, compliance.officer@mcarthurglen.com.

Overførsler

Se afsnittet "Overførsler" i politikken.

Opbevaringsperiode

Vi gemmer oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig wi-fi-tjenesten, og oplysninger om din enhed og MAC-adresse, i to år efter indsamling. 

Retsgrundlag for behandling

Vi behandler dine personoplysninger, når vi er pålagt det ved lov, herunder besvarelse af anmodninger fra statslige myndigheder eller lovudøvende myndigheder i forbindelse med en undersøgelse eller retskendelser.

Hvis det er obligatorisk, at du skal oplyse personoplysninger, gør vi det klart på det tidspunkt, og vi forklarer også, hvad der vil ske, hvis du ikke oplyser disse oplysninger.

Vi behandler dine personoplysninger, når det er nødvendigt for opfyldelsen af en kontrakt, som du er en part af, eller for på din anmodning at tage skridt før indgåelse af en kontrakt (f.eks. når vi udbyder eller leverer tjenester til dig i henhold til en kontrakt). Hvis du ikke giver os de personoplysninger, som vi har brug for at kunne udbyde eller levere wi-fi-tjenesten, kan vi ikke udbyde eller levere wi-fi-tjenester til dig.

Vi behandler dine personoplysninger, når det er nødvendigt af hensyn til vores legitime interesse eller en tredjeparts legitime interesse (når disse interesser ikke skal tilsidesættes til fordel for dine databeskyttelsesrettigheder). 

Når vi behandler personoplysninger på grundlag af et samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Dine rettigheder

Se afsnittet "Dine rettigheder" i politikken.

Kontakt

Kontaktoplysninger på vores Data Protection Officer er som følger:

Savannah Christensen, Data Protection Officer, compliance.officer@mcarthurglen.com

Ændringer til politikken

Vi forbeholder os ret til at ændre dette bilag til enhver tid. Ændringer til dette bilag vil blive slået op på websitet eller på wi-fi-tjenestens loginside eller registreringsside. Du bør hyppigt gennemse politikken.